Å refinansiere kan være smart og lønnsomt

Dersom du har flere smålån, dyr kredittkortgjeld eller har handlet forbruksvarer på avbetaling, kan det lønne seg å søke om et refinansieringslån. Har du gjeld til flere ulike långivere må du også betale mange termingebyr, og du har garantert ikke samme rente på alle lånene. I tillegg er det lett å miste oversikten, og dermed glemme å betale et avdrag.

Et refinansieringslån vil gi deg oversikten tilbake, og i tillegg spare deg for penger i form av lavere rente og færre månedlige gebyrer.

Beste refinansieringslån

Det er mange långivere på det norske markedet, og veldig mange av disse tilbyr refinansiering. Å sende en søknad til alle sammen kan virke noe overveldende, og ikke minst tidkrevende. Ved å sende inn én søknad til oss søker du hos 14 kjente banker samtidig. Tilbudene du mottar er uforpliktende, og du velger selv det du liker best.

Når du skal sammenligne tilbudene du får må du se på den effektive renten. Det er denne som forteller deg hva lånet ditt faktisk vil koste, og derfor lønner det seg som regel å velge det lånet som tilbyr den laveste effektive renten.

Søk her

Her kan du lese mer om Refinansieringslån

Hva er refinansiering

Og når vi har finansiert alt dette og det har tatt litt tid og vi finner ut at vi må kanskje spare litt mer, er det da refinansiering vi trenger å snakke om.

Les mer

Å realisere drømmer

Det er mange fordeler med å refinansiere økonomien din. Å refinansiere er å forandre på din økonomiske situasjon i en bedre retning som er mer fordelsfullt for deg.

Les mer

Refinansiering hos oss

Når du først søker et refinansierings lån, kan du selv klikke deg frem om hvor mye du trenger å låne. Grensen hos oss er opp til 500.000 kr.

Les mer

Kunderne sier:

Jeg vil varmt anbefale

“Rask og god service og det koster deg ingenting”

Kjersti / Trondheim

«Det er enkelt og tryg

“Mony.no er en flott tjeneste. Kan trygt anbefales!”

Erik / Bergen

Refinansieringslån uten sikkerhet

Et refinansieringslån er et lån som gis uten at det tas sikkerhet i eiendom eller en annen verdigjenstand.

Det betyr at du slipper å forklare hva du skal bruke pengene til, dog er det ofte mulig å få banken til å betale ut lånene du skal refinansiere. Da slipper du å falle i fellen og bruke pengene til noe annet enn det de egentlig var tenkt til.

Det at lånet gis uten sikkerhet betyr også at renten er noe høyere enn renten for lån med sikkerhet. Renten settes individuelt etter en kredittsjekk, og dermed er det viktig å søke hos flere banker slik at du kan sammenligne tilbudene du eventuelt mottar.

Priseksempel Refinansieringslån

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%.

Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4 % og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. – 500.000 kr.

Les mer

Refinansier

Refinansieringstips: Det verste som kan skje er at du får et nei. Vi vil forklare mer om hva refinansiering handler om og å være en bevisst forbruker.

Refinansiering

Refinansiering av lån