Lån til refinansiering uten sikkerhet

Du har kanskje hørt om lån uten sikkerhet, og refinansiering uten sikkerhet er nettopp det. Du tar opp et lån uten sikkerhet og bruker beløpet til å betale ut gjeld du har fra før. Uten sikkerhet betyr rett og slett at banken ikke tar pant i noen av dine eiendeler.

Det er flere fordeler med dette, blant annet at låneprosessen du må gjennom er forenklet og at banken ikke spør deg om hva du skal bruke pengene til. Du kan altså fint bruke dem til å betale ut eksisterende gjeld, slik at du får bedre oversikt og økonomi.

Sett opp budsjett før du søker om refinansiering uten sikkerhet

Før du søker om refinansiering uten sikkerhet kan det være lurt å få en full oversikt over økonomien. Det gjelder jo å vite hvilken gjeld du skal refinansiere og hvor stort beløp du må søke om. Du finner budsjettmaler på nett, og det trenger slett ikke å være komplisert. Du trenger kun en kolonne for inntekter og en for utgifter.

Når dette er gjort vet du hvor mye du trenger for å refinansiere den dyreste gjelden din, som kredittkortgjeld eller mindre forbrukslån. Da gjenstår det kun å starte søknadsprosessen.

Søk her

Man snakker ofte om refinansiering

Hva er refinansiering

Og når vi har finansiert alt dette og det har tatt litt tid og vi finner ut at vi må kanskje spare litt mer, er det da refinansiering vi trenger å snakke om.

Les mer

Å realisere drømmer

Det er mange fordeler med å refinansiere økonomien din. Å refinansiere er å forandre på din økonomiske situasjon i en bedre retning som er mer fordelsfullt for deg.

Les mer

Refinansiering hos oss

Når du først søker et refinansierings lån, kan du selv klikke deg frem om hvor mye du trenger å låne. Grensen hos oss er opp til 500.000 kr.

Les mer

Kunderne sier:

Jeg vil varmt anbefale

“Rask og god service og det koster deg ingenting”

Kjersti / Trondheim

«Det er enkelt og tryg

“Mony.no er en flott tjeneste. Kan trygt anbefales!”

Erik / Bergen

Slik søker du om refinansiering uten sikkerhet

Det er her Mony.no kommer inn i bildet.

Den enkleste måten å søke på er å benytte deg av våre tjenester. Vi har nemlig et tett samarbeid med 14 banker som tilbyr sine tjenester på det norske markedet.

Alt du trenger å gjøre for å søke hos alle 14 er å sende inn én eneste søknad. Når tilbudene kommer inn sammenligner du den effektive renten og eventuelle andre vilkår, og velger det som er best for deg.

Nå får du færre långivere å forholde deg til, færre termingebyrer å betale samt en totalt sett lavere effektiv rente. De ekstra pengene kan du bruke til å betale ned gjelden fortere.

Priseksempel: Refinansiering uten sikkerhet

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%.

Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4 % og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. – 500.000 kr.

Les mer

Refinansier

Refinansieringstips: Det verste som kan skje er at du får et nei. Vi vil forklare mer om hva refinansiering handler om og å være en bevisst forbruker.

Refinansiering

Refinansiering av lån