Billigste refinansiering av lån

De fleste nordmenn har flere typer lån i løpet av livet. Vi låner penger til bolig, bil, båt, hytte og annet forbruk.

Vi er ikke alltid like flinke til å sjekke markedet og bytte tilbyder dersom det finnes en som tilbyr bedre vilkår enn det vi allerede har. Det burde vi, for refinansiering av lån kan gi oss en bedre økonomisk hverdag.

Renten skal ikke reduseres med mye før det gir utslag på noen tusenlapper i året. Disse pengene kan du bruke til noe du ønsker deg eller for å nedbetale gjelden din raskere.

Refinansiering kan gi bedre vilkår

Norge har vært et populært marked for tilbydere av lån. Derfor finnes det også mange av dem, og ved refinansiering av lån lønner det seg å sjekke flere av disse. Prisene, altså den effektive renten, kan variere, og det er sjeldent det er smart å si ja til det første og beste tilbudet som dukker opp.

Refinansiering av lån er rett og slett en god mulighet til å få bedre vilkår enn det du allerede har. Du baker flere av dine eksisterende forbrukslån inn i et lån, og det gjør at du får færre termingebyr å betale hver måned.

I tillegg vil det også være mulighet for å få en lavere rente.

Søk her

Tips for refinansiering av lån

Hva er refinansiering

Og når vi har finansiert alt dette og det har tatt litt tid og vi finner ut at vi må kanskje spare litt mer, er det da refinansiering vi trenger å snakke om.

Les mer

Å realisere drømmer

Det er mange fordeler med å refinansiere økonomien din. Å refinansiere er å forandre på din økonomiske situasjon i en bedre retning som er mer fordelsfullt for deg.

Les mer

Refinansiering hos oss

Når du først søker et refinansierings lån, kan du selv klikke deg frem om hvor mye du trenger å låne. Grensen hos oss er opp til 500.000 kr.

Les mer

Kunderne sier:

Jeg vil varmt anbefale

“Rask og god service og det koster deg ingenting”

Kjersti / Trondheim

«Det er enkelt og tryg

“Mony.no er en flott tjeneste. Kan trygt anbefales!”

Erik / Bergen

Refinansiering av lån på den smarte måten

Som låntaker oppgir du hvor mye du ønsker å låne

Den beste måten å refinansiere et lån på er å søke hos flere banker. Da får du flere tilbud du kan sammenligne. Den enkleste måten å gjøre dette på er å benytte seg av våre tjenester.

Du trenger ikke å fylle ut mer enn én søknad, og så sender vi den videre til ikke mindre enn 14 ulike banker. Tilbudene du eventuelt mottar er både gratis og uforpliktende, og du velger selv hvilket du vil si ja til eller om du vil si nei til alle.

Priseksempel Refinansiering av lån

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%.

Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4 % og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. – 500.000 kr.

Les mer

Refinansier

Refinansieringstips: Det verste som kan skje er at du får et nei. Vi vil forklare mer om hva refinansiering handler om og å være en bevisst forbruker.

Refinansiering

Refinansiering av forbruksgjeld