Refinansiere kredittkort gjeld

Veldig mange nordmenn har et kredittkort eller to. De fleste bruker dette til å betale ferier med eller som en del av feriebudsjettet, for eksempel når man skal leie bil.

Et kredittkort er veldig smart på den måten at du har penger tilgjengelig uten at du trenger å betale for den tilgjengeligheten.

Du betaler først dersom du ikke klarer å betale tilbake brukt beløp etter at de rentefrie dagene er over. Da løper til gjengjeld renten fort, og derfor er det mange som har behov for refinansiering av kredittkortgjeld.

Beste refinansiering av kredittkort

Renten på kredittkort er svært høy, og derfor kan små beløp fort bli store.

Refinansiering av kredittkortgjeld kan bidra til at du får en mer romslig økonomi, og, ikke minst, mer oversikt over hva som skal betales.

Hovedårsaken til at økonomien din blir bedre er rett og slett at renten på et forbrukslån er generelt lavere enn den du har på kredittkortet ditt.

Søk her

Tips for refinansiering
av kredittkortgjeld

Hva er refinansiering

Og når vi har finansiert alt dette og det har tatt litt tid og vi finner ut at vi må kanskje spare litt mer, er det da refinansiering vi trenger å snakke om.

Les mer

Å realisere drømmer

Det er mange fordeler med å refinansiere økonomien din. Å refinansiere er å forandre på din økonomiske situasjon i en bedre retning som er mer fordelsfullt for deg.

Les mer

Refinansiering hos oss

Når du først søker et refinansierings lån, kan du selv klikke deg frem om hvor mye du trenger å låne. Grensen hos oss er opp til 500.000 kr.

Les mer

Kunderne sier:

Jeg vil varmt anbefale

“Rask og god service og det koster deg ingenting”

Kjersti / Trondheim

«Det er enkelt og tryg

“Mony.no er en flott tjeneste. Kan trygt anbefales!”

Erik / Bergen

Få flere tilbud

Din søknad vil bli vurdert av 14 banker

Ved refinansiering av kredittkortgjeld er det viktig å være smart og sørge for å innhente så mange tilbud som mulig. Dette høres kanskje ut som mye jobb, men det trenger det ikke å være. Ved hjelp av mony.no holder det nemlig å sende inn én eneste søknad. Denne går så videre til ikke mindre enn 14 banker, som alle vil konkurrere om å komme med et tilbud som gjør at du velger dem.

Tilbudene dine kan du så studere i fred og ro, og velge det som kommer med den laveste effektive renten. Deretter trenger du ikke gjøre annet enn å betale ut kredittkortgjelden din, og sette det nye avdraget inn i budsjettet ditt. Ikke glem å vær nøye med hvor og når du bruker kredittkortet ditt, slik at du slipper å komme opp i situasjoner der gjelden vokser ukontrollert.

Priseksempel Refinansiering av kredittkortgjeld

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%.

Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4 % og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. – 500.000 kr.

Les mer

Refinansier

Refinansieringstips: Det verste som kan skje er at du får et nei. Vi vil forklare mer om hva refinansiering handler om og å være en bevisst forbruker.

Refinansiering

Refinansiering av lån