Hjelp til refinansiering av gjeld

Det er fort gjort å ende opp med flere gjeldsposter enn du klarer å ha oversikt over. Kanskje du har kjøpt et nytt møbel på avbetaling, har brukt kredittkortet i løpet av ferien og har flere smålån uten sikkerhet. Da er det godt å vite at det er mulig med refinansiering av gjeld.

Refinansiering av gjeld gir bedre økonomi

Refinansiering av gjeld uten sikkerhet betyr ganske enkelt at du låner et større beløp, der størrelsen tilsvarer det du har i gjeld fra før, og bruker dette beløpet til å betale ut den eksisterende gjelden.

Dette vil gi deg bedre oversikt over økonomien din, og du får færre månedlige avdrag å holde styr på. I tillegg vil refinansiering av gjeld være en rimelig løsning. Det er fordi du slipper å betale mer enn ett termingebyr, og forhåpentligvis får du totalt sett en lavere rente.

Søk her

Les mer om Refinansiering av gjeld

Hva er refinansiering

Og når vi har finansiert alt dette og det har tatt litt tid og vi finner ut at vi må kanskje spare litt mer, er det da refinansiering vi trenger å snakke om.

Les mer

Å realisere drømmer

Det er mange fordeler med å refinansiere økonomien din. Å refinansiere er å forandre på din økonomiske situasjon i en bedre retning som er mer fordelsfullt for deg.

Les mer

Refinansiering hos oss

Når du først søker et refinansierings lån, kan du selv klikke deg frem om hvor mye du trenger å låne. Grensen hos oss er opp til 500.000 kr.

Les mer

Kunderne sier:

Jeg vil varmt anbefale

“Rask og god service og det koster deg ingenting”

Kjersti / Trondheim

«Det er enkelt og tryg

“Mony.no er en flott tjeneste. Kan trygt anbefales!”

Erik / Bergen

Søk hos flere banker

Vi har et nøytralt samarbeid med 14 norske långivere

Ved refinansiering av gjeld er det viktig å sørge for at du sjekker flere tilbud. Tar du det første og beste som dukker opp kan du ende med høyere rente enn det som egentlig er nødvendig.

Siden det er så mange tilbydere der ute kan dette virke som en stor jobb, men det trenger det ikke å være. Hos oss kan du nemlig sende inn en søknad, og så får du svar fra de 14 ulike bankene vi samarbeider med. Deretter kan du selv sitte i fred og ro hjemme og vurdere hvilket av dine tilbud som har den laveste effektive renten og de beste vilkårene.

Deretter må du passe på at du betaler ut gjelden din med det nye lånet. Det er viktig å være disiplinert. Sett opp et budsjett, slik at du kan fortsette jobben med å få god oversikt. Har du penger til overs kan du bruke dette til å betale inn mer på lånet. Da blir du fortere ferdig og lånet blir billigere totalt sett.

Priseksempel Refinansiering av gjeld

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%.

Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4 % og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. – 500.000 kr.

Les mer

Refinansier

Refinansieringstips: Det verste som kan skje er at du får et nei. Vi vil forklare mer om hva refinansiering handler om og å være en bevisst forbruker.

Refinansiering

Refinansiering av lån