Refinansiere forbrukslån

Nordmenn har stadig flere forbrukslån, og gjeldsgraden til hver enkelt husholdning er økende. Dette har blant annet ført til at myndighetene har kommet med en rekke nye retningslinjer.

En av disse er at det har blitt opprettet gjeldsregistre som skal føre oversikt over hva du og jeg har i usikrede lån. Dersom du føler at du har mistet litt kontroll og oversikt og at du bruker mye penger på avdragsbetaling, kan det være lurt å se nærmere på refinansiering av forbrukslån.

Slik refinansierer du forbrukslånet ditt

Refinansiering forbrukslån vil si at du tar opp et lån som du bruker til å betale ut eksisterende gjeld med. Det første du må gjøre er selvfølgelig å finne ut av hvor mye du har i forbrukslån. Dersom du ikke allerede har et budsjett, bør du lage deg et. Du finner mange ulike maler på nettet, og du kan også laste ned en egen budsjett-app.

Når du vet hvor mye du trenger for å betale ut den dyre gjelden din er det på tide å søke om lån. Hos mony.no skjer det ved at du sender inn én søknad, som så sendes videre til våre 14 samarbeidende banker.

De foretar en kredittsjekk og på grunnlag av denne sender de deg et tilbud eller et avslag. Sammenlign de tilbudene du eventuelt mottar, og velg det som har den laveste effektive renten.

Søk her

Tips for refinansiering
av forbrukslån

Hva er refinansiering

Og når vi har finansiert alt dette og det har tatt litt tid og vi finner ut at vi må kanskje spare litt mer, er det da refinansiering vi trenger å snakke om.

Les mer

Å realisere drømmer

Det er mange fordeler med å refinansiere økonomien din. Å refinansiere er å forandre på din økonomiske situasjon i en bedre retning som er mer fordelsfullt for deg.

Les mer

Refinansiering hos oss

Når du først søker et refinansierings lån, kan du selv klikke deg frem om hvor mye du trenger å låne. Grensen hos oss er opp til 500.000 kr.

Les mer

Kunderne sier:

Jeg vil varmt anbefale

“Rask og god service og det koster deg ingenting”

Kjersti / Trondheim

«Det er enkelt og tryg

“Mony.no er en flott tjeneste. Kan trygt anbefales!”

Erik / Bergen

Økonomisk overblikk

Tjenesten vi gjør medfører ingen kostnader for deg

Fordelen med refinansiering forbrukslån er at du får en bedre økonomisk oversikt, og antagelig mer penger til overs hver måned. Det er fordi du totalt sett antagelig ender opp med en lavere rente enn det du hadde i utgangspunktet.

I tillegg får du kun ett termingebyr å betale. De ekstra pengene kan du sette inn på sparekonto, eller bruke til å betale ned lånet ditt raskere. De fleste banker tillater dette uten ekstra kostnader.

Priseksempel Refinansiering av forbrukslån

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%.

Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4 % og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. – 500.000 kr.

Les mer

Refinansier

Refinansieringstips: Det verste som kan skje er at du får et nei. Vi vil forklare mer om hva refinansiering handler om og å være en bevisst forbruker.

Refinansiering

Refinansiering av lån