Refinansiere forbruksgjeld

Forbruksgjeld er det du skylder på kredittkortet ditt, varer du har tatt på avbetaling eller lån uten sikkerhet. De fleste av oss har litt eller mye av dette, da lån uten sikkerhet er en vanlig måte å, for eksempel, finansiere både uventede utgifter på og oppussing av bolig eller innkjøp av nye møbler, bil eller båt. Til sammen kan forbruksgjelden bestå av flere gjeldsposter til en rekke tilbydere.

Disse postene har også mest sannsynlig ulik rente og forfallsdato, og de kommer med hvert sitt termingebyr. Føler du at du begynner å miste oversikten eller ergrer du deg over at du betaler for mye kan det være lurt med refinansiering av forbruksgjeld.

Slik refinansierer du forbruksgjeld

Refinansiering av forbruksgjeld er ikke så vanskelig som det kan høres ut. Det du må gjøre er å ta rede på hvor mye forbruksgjeld du har.

Da vet du hvor mye du må søke om å låne. Deretter fyller du inn lånesøknaden her på nettsiden vår.

Vi samarbeider med 14 ulike banker på det norske markedet, og vil sende søknaden din videre til alle sammen.

Søk her

Les mer om refinansiering

Hva er refinansiering

Og når vi har finansiert alt dette og det har tatt litt tid og vi finner ut at vi må kanskje spare litt mer, er det da refinansiering vi trenger å snakke om.

Les mer

Å realisere drømmer

Det er mange fordeler med å refinansiere økonomien din. Å refinansiere er å forandre på din økonomiske situasjon i en bedre retning som er mer fordelsfullt for deg.

Les mer

Refinansiering hos oss

Når du først søker et refinansierings lån, kan du selv klikke deg frem om hvor mye du trenger å låne. Grensen hos oss er opp til 500.000 kr.

Les mer

Kunderne sier:

Jeg vil varmt anbefale

“Rask og god service og det koster deg ingenting”

Kjersti / Trondheim

«Det er enkelt og tryg

“Mony.no er en flott tjeneste. Kan trygt anbefales!”

Erik / Bergen

Motta flere lånetilbud

I søknaden oppgir du hvilke lån og kreditter du ønsker å refinansiere

Bankene foretar en kredittsjekk, og ut fra denne bestemmer de om de kan komme med et tilbud og hva slags tilbud. Siden bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, vil de gjøre sitt beste for å gi deg et godt tilbud.

Lånetilbudene du eventuelt mottar er helt uforpliktende, og du velger selv hvilket du vil takke ja til. Deretter bruker du pengene du nå har lån til å betale ut dine eksisterende gjeldsposter.

Du har nå foretatt refinansiering av forbruksgjeld, og vil sitte med et lån til en aktør i stedet for flere lån til flere aktører. Det gir deg en mer oversiktlig økonomi. I tillegg har du antagelig fått en lavere effektiv rente totalt sett og du betaler kun ett termingebyr i stedet for flere.

Priseksempel Refinansiering av forbruksgjeld

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%.

Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4 % og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. – 500.000 kr.

Les mer

Refinansier

Refinansieringstips: Det verste som kan skje er at du får et nei. Vi vil forklare mer om hva refinansiering handler om og å være en bevisst forbruker.

Refinansiering

Refinansiering av lån