Refinansiering hos oss

Refinansiering hos oss

Hvor ofte har du tenkt at kanskje banken du er hos idag ikke stemmer helt for deg? Og kanskje du skulle ha skiftet til et sted som er bedre for din økonomi? Enten om det er renten som er for høy, kundeservicen for treig eller rett og slett at du vil spare penger. Refinansiering kan være løsningen.

Vi hjelper deg

Refinansiering er veldig vanlig og trenger heller ikke å være så vanskelig å få til, som mange skal ha det til. Ved å refinansiere finner du ut at ikke bare samler du alt på et sted og hos én långiver, du vil også spare en god del hver måned.

Det som er viktig for oss er at kunden er fornøyd, for det er du som er sjefen.

Hvordan få det til

Når du først søker et refinansieringslån, kan du selv klikke deg frem om hvor mye du trenger å låne. Grensen hos oss er opp til 500.000 kr. I tillegg velger du selv hvor lenge du tror at du kommer til å betale ned på dette lånet, men du må betale innen maks 15 år. Og når det er gjort, kommer det frem en estimering på hvor mye du kommer til å betale i avdrag hver måneden. Dette er så enkelt som det går an å få det til og man trenger ikke å gå gjennom flere skjemaer for å søke en refinansiering hos oss.

Neste trinn blir at all den infoen du legger inn blir deretter sendt ut til 12 forskjellige banker vi har kontakt med. Og her sjekker de kjapt din situasjon slik at i løpet av noen få minutter vil det komme opp et forslag med lånetilbud hvor du kan sammenligne og finne ut hva som er best for deg. Du sender et forespørsel til det tilbudet du liker best og så lenge du har fast inntekt og null betalingsanmerkninger får du et lån og kan innfri dette lånet når som helst.

Om du ikke har en allerede, kan du så klart også skaffe deg et kredittkort med høy kredittgrense, slik at du kan betale for den ferien eller den baderomsoppussingen. Her er igjen ulempen ved at avdragene og renten vil være høye.

Du som er sjefen

Alt dette skjer så klart kostnadsfritt. I tillegg til dette kan det også være lurt å ha en medsøker, fordi dette er noe som vil gi deg større sjanse for å få lånet, og så gjør det selvfølgelig lettere for deg å nedbetale på lånet i ettertid. En annen ting å tenke på er at hos oss er dine opplysninger 100% sikret med et kryptert forbindelse, slik at du kan trygt legge inn dine detaljer.

Husk igjen at det er du som er sjefen, la bankene kjempe om deg istedet for at du konkurrer om dem.