Sjekk vår billånskalkulator

…. hvor du enkelt kan plotte inn dine tall, så beregner kalkulatoren lån og nedbetaling.

Er du på jakt etter et billån?

Hos Mony.no kan du søke om billån uten pant i låneobjektet med lav rente.

Vår billånskalkulator kan naturligvis brukes ved beregning av lån til båt, MC eller caravan. Det er bare å taste inn dine opplysninger og se om din drøm kan starte nå med en gang.

Søk her

Her kan du lese mer om forbrukslån

Forbrukslån til oppussing

Vurderer du å ta et lån til oppussing? For de aller fleste av oss vil oppussing bety et lån. Og da står valget mellom å ta opp et forbrukslån for å realisere drømmen eller å søke om utvidelse av boliglånet ditt.

Les mer

Hvilken rente får jeg?

Renten på forbrukslån fastsettes individuelt av den aktuelle långiveren, og vil derfor variere. Hver enkelt bank gjør en helhetsvurdering ut fra opplysningene du har oppgitt og kredittopplysningene som er innhentet.

Les mer

Refinansiering

Refinansiering av smålån og kredittkort på inntil 500.000 kroner uten sikkerhet. Refinansiering er per definisjon et lån du tar opp for å betale ned andre lån, og det kan være mange penger å spare på det.

Les mer

Kunderne sier:

Jeg vil varmt anbefale

“Rask og god service og det koster deg ingenting”

Kjersti / Trondheim

«Det er enkelt og tryg

“Mony.no er en flott tjeneste. Kan trygt anbefales!”

Erik / Bergen

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%.

Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 7,4 % og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. – 500.000 kr.